Υλικά για μία πίτα
- 1συσκευασία φύλλα περέκ( 6 φύλλα)
- 300γρ τυρί τσένταρ τριμμένο
- 300γρ τυρί φέτα τρίμμα
- 150γρ κεφαλοτύρι
- Ελαιόλαδο για τα φύλλα
Για το ράντισμα
- 1 /2 ποτήρι γάλα,
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- (καλά κτυπημένα)
Εκτέλεση Λαδώνουμε ταψί στρογγυλό 38-40εκ Κάθε φύλλο που στρώνουμε το βρέχουμε να μαλακώσει.
Στρώνουμε 2 φύλλα κάθε φύλλο το ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι, τυρί τσένταρ και τυρί φέτα. Επαναλαμβάνουμε,φύλλα και τυριά και αφήνουμε 2 φύλλα για το τέλος. Περιχύνουμε με το μείγμα από το γάλα. Ψήνουμε στους 18 στο αέρα για περίπου 30′